Lions Vojens

ForsideOm LionsKlubAktiviteterDonationKontaktLink

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Velkommen til Lions Club Vojens

Velkommen til LC Vojens' hjemmeside, hvor du kan få et indtryk af:

- Hvad Lions er og står for

- Hvordan Lions er organiseret

- Hvordan vi arbejder lokalt i LC Vojens

- Hvordan du kommer i kontakt med Lions - se kontakt.

- og meget  mere....

Formål

Med hjemmesiden ønsker LC Vojens at profilere sig i sit primære aktivitetsområde i den tidligere Vojens Kommune, og siden retter sig således mod borgere, institutioner, foreninger og virksomheder m.fl., der er hjemmehørende i eller på anden vis er aktiv i den tidsligere Vojens Kommune.

Aktivitesområde
 Tørning Mølle

LC Vojens har sine aktiviteter inden for den gamle Vojens Kommune, der nu er den del af Hadesrslev kommune, hvor der i alt er 4 Lions Clubber:
- LC Haderslev Sophienskilde
- LC Haderslev
- LC Gram
- LC Vojens

Klubbens medlemmer rekruteres fortrinsvis inden for grænserne af den tidligere Vojens kommune.

Vi holder til i de naturskønne omgivelser ved Tørning Mølle, hvor vi har vort klublokale.

Yderligere informationer

Har du spørgsmål og interesse for Lions og LC Vojens, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os - se kontakt.

Vor hjemmeside er under løbende udvikling, så hold godt øje med den.....

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark